Bericht versturen
Thuis

QINGDAO THUNDSEA MARINE TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Gereorganiseerd in 2017, komt Qingdao Thundsea Marien Technologieco., Ltd een professioneel team heeft uit het instituut van CSIC XX. Het is een inzameling van luchtvaart en schip traagheidsnavigatie en van het navigatiesysteem ontwikkeling, schip communicatie navigatieapparatuur, het mariene onderzoeken, oceaantechniek, waterweg het onderzoeken. Zoals de introductie van mariene instrumenten en ontwikkeling, het technische raadplegen, de technische diensten, systeemintegratie in een uitvoerige high-tech onderneming. Sinds zijn aanvang, heeft het bedrijf overtuigende ervaring in vele grote projecten met zijn sterke technische sterkte en goede marktreputatie, bereikt en een behulpzame ontwikkelingsverhouding met vele internationale multinationale ondernemingen op het gebied gevestigd.

Het bedrijf verstrekt volledige en efficiënte technische ondersteuning en opleiding voor de verkochte instrumenten en het materiaal, en levenonderhoud, en in het Midden-Oosten (Doubai), heeft Singapore, Maleisië, India, Vietnam, Pakistan, Bangladesh, Panama, de Oekraïne, Kameroen een behulpzame agentenprovider die de geschikte en efficiënte diensten rond de wereld verleent. Ons bedrijf is een regionaal agent of een verdeler van FURUNO, een GCO, IXBLUE, CLP, AVIC Jerry, Ditai en andere bedrijven.

Ons bedrijf zal u de redelijkste systeemintegratie, het ontwerp en de dienst met sterke technische kracht en volledig pre-sales en naverkoop de dienstsysteem aanbieden.
Bedrijfsfilosofie: De dienst eerst, Klantentevredenheid; People-oriented technologieleiding.

 

Oprecht onthaal om ons bedrijf te bezoeken, dat zich op het hebben van een aardige samenwerking en een gemeenschappelijke ontwikkeling verheugt.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2017, één ervaren team met hoogst bekwame ingenieur van CSIC-instituut, dat het gyrokompas van China is, organiseerde de automatische piloot, de fabrikant van het snelheidslogboek, THUNDSEA.

 

2017, Vezel Optisch Gyrokompas werd geproduceerd en eerste installatie aan boord door THUNDSEA. 

 

2018, THUNDSEA werd benoemd door CSTC om het de dienstbedrijf te zijn om werk van de navigatie en het communicatie reparatie voor schepen te behandelen die aan Pakistan, Algérie, Afrika, Bangladesh, enz. worden verkocht.

 

2019, jaarlijks de verkoopbereik van THUNDSEA 25 miljoen RMB. 

 

2020, vechtend met CORONA en gekregen een groot contract van gekoeld thermisch imgaing systeem.

QINGDAO THUNDSEA MARINE TECHNOLOGY CO.,LTD
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Merken : THUNDSEA

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 4,800,000-5,200,000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 50% - 60%